Rólam

Sziasztok!

Köszönöm, hogy ellátogattatok az írói oldalamra.

Ha esetleg nem ismernétek, hadd mutatkozzak be pár szóban.
S.A. Locryn néven írok, és bár ezt a nevet csak pár éve választottam, írással már sokkal sokkal régebb óta foglalkozom. Azt hiszem, az első történetemet 9 éves koromban írtam ceruzával egy sima füzetbe. Még illusztrációkat is készítettem hozzá. És akkor nagyon büszke voltam mind a történetre, mind a rajzokra.
A rajzolást azóta már feladtam, de az írásból képtelen voltam kinőni. És kilenc éves korom óta rengeteg történetem készült, sok közülük füzetekbe, és éppen emiatt ezek nagy része sajnos el is veszett az eltelt évek alatt.
Nagyon nagy többségük szerencsére megmaradt, és mivel jó történetekből sosem elég, egyre újabbak készülnek hozzájuk. Vannak ezek közt szárnypróbálgató írások is, hiszen több műfajban is kipróbáltam magam. A történelem mindig is vonzott, egészen a kezdetek óta, így történelmi vonatkozások mindig is jelen voltak a regényeimben és novelláimban.
Ami viszont nagy változás volt, az az, hogy fel merjem vállalni az LMBTQ+ témákat, amik már fogalmam sincs hány éve foglalkoztattak. Egészen addig nem is tudtam, hogy hogyan tegyem ezt, amíg fel nem fedeztem a brit meleg irodalmat. Annyi csodálatosan jó könyvvel ismerkedtem meg, annyi szívmelengető kalandot éltem át a brit íróknak köszönhetően, hogy ez a millió jó élmény engem is meggyőzött arról, hogy merjek ebben a témában írni, ne csak várjak valamire… amiről nem is tudtam, hogy mi az.
Azóta rengeteg LMBTQ+ novellám és több regényem is született. A novelláim egy része ingyen is elérhető, talán ismertek is párat a HundredMoors nevű blogomról.
Szóval, befejezésként, köszönöm, hogy itt vagytok, és köszönöm azt is, ha elolvastátok ezt a kis bemutatkozást.

Üzemelteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: