Pár szó rólam

Köszönöm, hogy ellátogattatok az oldalamra!

S.A. Locryn néven írok, és bár ezt a nevet csak pár éve választottam, írással már sokkal sokkal régebb óta foglalkozom. Azt hiszem, az első történetemet 9 éves koromban írtam ceruzával egy sima füzetbe. Még illusztrációkat is készítettem hozzá. És akkor nagyon büszke voltam mind a történetre, mind a rajzokra. A rajzolást azóta már feladtam, de az írásból képtelen voltam kinőni.

De igazán komolyan akkor kezdtem el a történeteim megvalósításával foglalkozni, amikor megkaptam az első laptopomat. Rengeteg novellám és regényem készült, akadnak ezek közt bőven szárnypróbálgatások is, amiket sosem látott senki más rajtam kívül. Jó ezeket néha elővenni, és visszatekinteni a kezdetekre.

Ezek mindig emlékeztetnek arra is, hogy a témaválasztásom is sokat változott a kezdetek óta. A történelem mindig is vonzott, így ilyen vonatkozások mindig is jelen voltak a regényeimben és novelláimban.

Ami viszont nagy változás volt, az az, hogy fel merjem vállalni az LMBTQ+ témákat, amik már fogalmam sincs hány éve foglalkoztattak. Egészen addig nem is tudtam, hogy hogyan tegyem ezt, amíg fel nem fedeztem a brit meleg irodalmat. Annyi jó könyvvel ismerkedtem meg, annyi szívmelengető kalandot éltem át a brit íróknak köszönhetően, hogy ez a millió jó élmény engem is meggyőzött arról, hogy merjek ebben a témában írni.

Azóta rengeteg LMBTQ+ novellám és több regényem is született.

Szóval, befejezésként, köszönöm, hogy itt vagytok, és köszönöm azt is, ha elolvastátok ezt a kis bemutatkozást.