Áprilisi összegzés, május közepi mérleg

Gondoltam, készítek egy rövid összefoglalót az eddigi másfél hónap történéseiről és eredményeiről. Hoztam pár hírt, meglepetést, egyszóval egy kis összegzést. Remélem, hogy érdekesnek találjátok majd.

Hogy is telt az április, és mik a terveim májusra?

Nagyon termékenyen telt az előző hónap, és javában folynak a Gyufaláng megjelenésnek előkészületei is. Áprilisban főleg azzal a regényemmel haladtam sokat, amit jelenleg írok. Most májusban viszont elsősorban a Gyufaláng kéziratának utolsó simításain dolgozom, és igyekszem mielőbb elkészülni vele.

Frissült az oldal, bekerült a menübe a Galéria

Lehet, hogy már észre is vettétek, de felkerült Galéria a választható menüpontok közé. Itt érdekes képeket és idézeteket találhattok majd. Egyelőre még csak a készülő regényemből, de terveim szerint fokozatosan bővülni fog a kép- és idézettár.
Ha esetleg felkeltettem ezzel az érdeklődéseteket, ide kattintva gyorsan át is léphettek a Galériába.

Érdekes tapasztalatok

Számomra nagy és kifejezetten érdekes kihívás volt a borító tervezés, és annak elkészíttetése. A fejemben élénken élnek a képek a világról és a szereplőkről is, és szerettem volna, ha ez a hangulat és ehhez kapcsolódó érzések megjelennek a borítón is. Nem kis erőfeszítés volt átadni mindent, amit elképzeltem, de a kedves ismerősöm, akinek a borítót köszönhetem, kitett magáért. Teljes bizonyossággal állíthatom, hogy a végeredmény felülmúlta ez elvárásaimat.

Emellett talán megemlíthetném még ennek az oldalnak az elkészítését is. Igaz a másik blogom után már sokkal könnyebben ment, már gyakorlottabban tudtam összeállítani a megjelenést, menü rendszert, és mindent, ami csak szükséges lehet.

Jegyzetek
  • Borítókép forrása: unsplash.com (Jess Bailey)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s